O nouă înfrângere pentru Simona Halep! Sportiva a fost eliminată de la Kremlin Cup

Simona Halep are parte de o nouă înfrângere, după ce Maria Sakkari a eliminat-o în sferturile de finakă ale Kremlin Cup. Sportiva româncă urmează să participe la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 organizat tot în sală, la Cluj-Napoca.

O nouă înfrângere pentru Simona Halep! Sportiva a fost eliminată de la Kremlin Cup

Simona Halep, numărul 19 WTA, s-a duelat în sferturile de finală ale Kremlin Cup cu Maria Sakkari, numărul 7 WTA Sportiva româncă a fost învinsă cu scorul de 6-4, 6-4.

Sportiva a pierdut partida cu Sakkari în primul rând din cauza condiției sale fizice. Chiar dacă în primul set scorul a fost strâns între cele două, Simona Halep a ținut cu greu pasul cu adversara sa.

Revenirea Simonei Halep în cel de-al doilea set s-a încheiat în ghemul în care sportiva a avut 30-0.

Ce bani a câștigat de la Kremlin Cup

După Kremlin Cup, Simona Halep va primi un premiu de 15.500 de dolari şi cu 100 de puncte WTA. După această competiţie, jucătoarea română şi-a asigurat urcarea pe locul 17 WTA, începând de luni.

Sportiva româncă va participa la Transylvania Open, turneu de categorie WTA 250 organizat tot în sală, la Cluj-Napoca.

Cu cine se va duela Maria Sakkari

În urma eliminării Simonei Halep, Maria Sakkari va evolua  în semifinale cu Ekaterina Alexandrova, locul 37 WTA, care a eliminat-o, în sferturi, pe principala favorită, Arina Sabalenka, locul 2 WTA, cu 6-3, 6-4.

Simona Halep a fost eliminată și de la Indian Wells

Simona Halep, numărul 17 WTA, s-a duelat în turul III de la Indian Wells cu Aliaksandra Sasnovich, numărul 100 WTA. Sportiva româncă a fost învinsă în două seturi cu un scor de 5-7, 4-6. Cu toate că Simona Halep avea prima șansă la victorie, aceasta a fost înfrântă de jucătoarea din Belarus care a înfrânt-o și pe Emma Răducanu în turul II.

Aliaksandra Sasnovich s-a impus după o oră și 40 de minute de joc, având o prestație solidă. În optimi, aceasta se va duela cu Victoria Azarenka, numărul 32 WTA.

Cota la victorie pentru Simona Halep era de 1.24, în timp ce cea a Aliaksandrei Sasnovich era de 4.10.

Având în vedere că a ajuns până în turul III al Indian Wells, sportiva româncă a primit un cec de 51. 895 de dolari și 65 de puncte WTA.

Sursa:https://www.capital.ro/o-noua-infrangere-pentru-simona-halep-sportiva-a-fost-eliminata-de-la-kremlin-cup.html

Lasă un răspuns