O afacere banoasa cu suplimente si produse naturiste

Produsele naturiste sunt din ce in ce mai vizate de catre romanii care si-au facut un obicei din a trece pragul magazinelor de tip  plafar in cautare de suplimente alimentare, ceaiuri si diverse produse capabile sa le imbunatateasca sistemul imunitar si sa ii fereasca de problemele de sanatate.

In acest material vorbim despre o afacere care necesita investitii importante. Banii, in jur de 3 milioane de euro, fiind directionati catre utilaje, hale pentru depozitarea produselor, cladiri de birouri si investitii importante in brand.

Ingredientele necesare pentru comercializarea produselor trebuie sa fie alese cu atentie si, de exemplu, puteti colabora cu furnizori din Franta pentru extractele de plante standardizate, calciu si magneziu. Pentru vitamine si minerale puteti apela la furnizorii din Olanda si pentru coenzima Q10 puteti lucra cu furnizori din Elvetia, asa cum procedeaza producatorul de suplimente alimentare si ceaiuri Alevia.

Vanzarea produselor poate fi realizata prin intermediul lanturilor de farmacii si magazinului de tip plafar, dar si prin intermediul magazinului online.

Investitiile de mai sus va pot aduce vanzari de circa 5 milioane de euro pe an si un profit estimat in jurul cifrei de 3 milioane de lei. Despre succesul afacerii Alevia puteti citi aici.

Lasă un răspuns