Imagini spectaculoase! Cum a reușit Simona Halep, alături de viitorul soț, să treacă peste înfrângerea cu Serena Williams

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, a suferit o înfrângere grea în fața Serenei Williams, la Australian Open. Însă, sportiva româncă a găsit modul perfect prin care să treacă peste momentul neplăcut din carieră.

Serena Williams a învins-o, cu scorul de 3-6, 3-6, pe Simona Halep, în sferturile Australian Open.

În prezent, Simona Halep se află pe locul 3 în clasamentul WTA.

Cum a reușit Simona Halep, alături de viitorul soț să treacă peste înfrângerea cu Serena Williams

CANCAN a surprins-o, zilele trecute, pe Simona Halep într-un restaurant de lux, din Capitală. Sportiva, în vârstă de 29 de ani, era însoțită de viitorul ei soț, Toni Iuruc, dar și de câțiva prieteni.

Simona Halep a purtat o ținută elegantă, pe tocuri. Aceasta a părăsit restaurantul, în jurul orei 22:00, la scurt timp după ce-i trecuse pragul. Cea mai bună jucătoare de tenis din România s-a îndreptat către bolidul de lux al iubitului ei și s-a urcat pe bancheta din spate. Pe scaunul șoferului s-a așezat Toni Iuruc, în timp ce pe locul din dreapta a stat unul dintre amicii lor.

Antrenorul Simonei Halep dă vina pe ghinion pentru înfrângerea dureroasă cu Serena Williams

Cu toate că Serena Williams (SUA) a învins-o clar pe Simona Halep (România), scor 6-3, 6-3 în sferturile Australian Open, antrenorul Simonei Halep e de părere că scorul nu reflectă realitatea din teren.

Serviciul a fost o armă pentru Simona în acest turneu, dar cu Serena a fost altceva. Americanca a acoperit foarte bine terenul, a fost extrem de agresivă pe retur, astfel că Simona nu a mai găsit claritate și a servit prea mult pe forehandul ei. Serena se aștepta și a pus-o sub presiune imediat după retur. Apoi, au mai fost și alte momente cheie. În primul set, au fost mingi foarte aproape, care pentru Serena au intrat, pentru Simona, nu!

Statistica a arătat la final o diferență de doar 6 puncte, deci oricare din acele mingi au avut o greutate foarte mare. În setul al doilea, Simona a avut de două ori break în față. Dacă ar fi consolidat, soarta setului doi ar fi decurs către Simona. Până la urmă, jocul mai exact al Serenei a făcut diferența”, a spus Artemon Apostu Efremov, mâna dreaptă a antrenorului principal Darren Cahill, într-o intervenție la Digi Sport.

SURSA:https://www.prosport.ro/alte-sporturi/imagini-spectaculoase-cum-a-reusit-simona-halep-alaturi-de-viitorul-sot-sa-treaca-peste-infrangerea-cu-serena-williams-galerie-foto-19210965?utm_source=Mediafax&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Lasă un răspuns