Ibrahim: TRT a devenit vocea conștiinței globale

Eren a spus că în această perioadă în care opinia publică mondială se induce în eroare, TRT rămâne fidelă adevărului.

Directorul General al Companiei de Radio și Televiziune TRT, Ibrahim Eren, a declarat că TRT este vocea conștiinței globale.

Eren a vorbit la deschiderea TRT World Forum 2019, „Criza globalizării: riscuri și oportunități” care a avut loc la Centrul de Congrese de la  Istanbul.

İbrahim Eren a declarat că în cadrul celei de-a 2-a ediții a  Forumului TRT World Forum ce a avut loc anul trecut au fost organizate 20 de sesiuni dar numărul sesiunilor ce vor fi organizate în acest an a crescut la 40.

Menționând că în acești trei ani TRT World Forum a devenit una dintre cele mai proeminente platforme internaționale dedicate problemelor regionale și globale, directorul a notat că toate proiectele lor sunt centrate pe om și conștiință, ceea ce a fost  și principiul de bază al Forumului care reunește ”vocile” diferitor oameni.

Ibrahim Eren a susținut că în această perioadă în care opinia publică mondială se induce în eroare, compania  TRT rămâne fidelă doar adevărului, și tocmai din acest motiv se confruntă cu multe dificultăți și a adăugat că mai mulți invitați au refuzat să participe la forum, unii invocând ca motiv operațiunea Izvorul Păcii.

Directorul de asemenea a subliniat că ei nu au acceptat niciodată această ordine nedreaptă în care punctul de vedere unic și părtinitor al culturii dominante este considerat corect  iar vocile celorlalți sunt ignorate și a continuat: ”Cu inspirația pe care am primit-o de la președintele nostru, ne-am opus sistemului care a lăsat soarta a 7,5 miliarde de oameni la decizia a 5 țări. Am dat microfonul victimelor acestui sistem nedrept și am oferit o platformă pentru ca ei să se poată exprima. TRT a devenit vocea conștiinței globale. TRT va continua să facă auzită vocea celor asupriți, a adevărului și dreptății, și să informeze publicul mondial cu privire la evoluțiile din întreaga lume și regiune.”

sursa:    trt

Lasă un răspuns