Ianis Hagi criticat DUR de fanii lui Genk, după eşecul din campionat, 0-2, cu Zulte Waregem

Genk a pierdut pentru a doua etapă la rând în campionatul din Belgia, 0-2 cu Zulte Waregem, iar fanii campioanei n-au mai suportat eşecurile.

Nici Ianis Hagi (20 de ani), abia transferat de la Viitorul în această vară, n-a scăpat de furia fanilor „Bufalos”, care au transmis mai multe mesaje critice la adresa echipei în mediul online.

Genk a fost învinsă de Waregem, 0-2, după ce etapa trecută a pierdut contra lui Mechelen, 1-3. Fanii n-au mai suportat şi şi-au spus oful pe internet. „Echipa n-a contat la mijlocul terenului, a fost mult mai lentă. Jucătorii nu au idei, nu joacă deloc”, a scris unul dintre suporterii lui Genk pe Twitter.

„E imposibil să ai aproape aceeaşi echipă ca în sezonul trecut şi să existe atât de multe pase greşite. Băieţii ăştia ştiu că a început sezonul?”, a fost remarca unui alt fan.

Ianis Hagi s-a făcut remarcat doar prin câteva execuţii periculoase din faze fixe, însă n-a fost suficient ca să-i impresioneze pe supoteri. Nici fiul „Regelui” Hagi n-a scăpat de critici. „Mult prea lent totul. Hagi ştie că poţi să te deplasezi şi fără minge la picior?”, a postat un alt suporter, tot pe Twitter.

Hagi junior a marcat la debutul la Genk, la doar două minute de la intrarea pe teren, pe 26 iulie, într-o victorie a campioanei Belgiei cu 2-1 contra lui Kortrijk.

sursa:   mediafax

Lasă un răspuns