Hagi despre plecarea lui Ianis la FCSB

Antrenorul celor de la Viitorul, Gica Hagi, a vorbit la conferinta de presa de dinaintea partidei cu Hermannstadt de luni. El a fost deranjat cand a fost intrebat de declaratia lui Gigi Becali legata de Ianis Hagi. Patronul FCSB-ului a spus ca Ianis poate pleca pe o suma mare din Liga 1 doar de la FCSB.

„Ianis e un tanar talentat, are nevoie de timp si rabdare ca sa progreseze zi de zi. Acesta este lucrul care conteaza pentru mine, restul vor veni pentru ca este vorba despre un jucator foarte, foarte talentat.

Lasati intrebarile asta, intrebati de Viitorul. Ianis e la Viitorul, Viitorul l-a cumparat, e jucatorul nostru si atat. N-ati vazut ca si-a prelungit contractul acum o luna. Lasati-i pe ceilalti sa aiba grija de jucatorii lor si sa-i faca pe jucatorii lor de milioane. Deocamdata e la noi si vom vedea ce va fi.

Nu va inteleg deloc, suntem in campionat si noi vorbim de transferuri cand mai sunt 3 luni de jucat” a spus Gica Hagi in conferinta de presa de astazi.

Hagi nu a vrut sa vorbeasca nici despre prestatiile jucatorilor de la Viitorul de la echipele nationale: „Suntem la echipa de club, a inceput campionatul, pentru mine e uitat tot ce s-a intamplat la echipa nationala. Le-am transmis la jucatori acest lucru, sa ne conectam la campionat, sa uitam, nu mai suntem la lot, s-a terminat, acum trebuie sa ne concentram pe campionat” a mai spus Hagi.

 

Sursa: Sport.ro

Lasă un răspuns