Gică Hagi vrea să redevină selecționerul României. „Echipa naţională e o chestiune de suflet”

Gică Popescu a afirmat că „Regele” poate reveni la cârma naționalei României în orice moment.

Chiar dacă s-a contrat cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, Gică Hagi este dispus să treacă peste acest aspect și să preia din nou prima reprezentativă, pentru că iubeşte România. Fostul mare decar al României i-a antrenat pe „tricolori” în 2001.

„Eu cred că un antrenor, orice antrenor în viaţă îşi propune două obiective. Să antreneze o echipă mare şi să antreneze echipa naţională a ţării sale. Nu cred că poate să fie o chestie mai frumoasă şi o chestiune care să te împlinească ca antrenor mai mare decât a antrena echipa naţională a ţării tale.Sunt convins că îi va veni timpul şi lui Gică, cu actuala administraţie, cu altă administraţie, orice antrenor îşi doreşte să antreneze echipa naţională.Gică Hagi a dovedit de-a lungul ultimilor ani că este un antrenor capabil să facă în fiecare an o nouă echipă, şi încă una, să plece jucătorii cei mai valoroşi, să stea acolo sus, să se bată la play off, să se bată la locurile fruntaşe. De ce? Înseamnă că este un antrenor bun, dacă nu foarte, foarte bun.

Eu îl ştiu pe Gică Hagi cum nu-l ştiţi niciunul dintre voi. Îl cunosc de mulţi ani, petrecem mult timp împreună, ştiu cum gândeşte fotbalul, ştiu cât îl iubeşte, ştiu ce bagaj fotbalistic are acum. E capabil să antreneze orice echipă, de oriunde, iar echipa naţională e o chestiune de suflet”, a spus Gică Popescu, la Telekom Sport.

 

 

Lasă un răspuns