Gala Capital Companii de Elită: “Cea mai valoroasă companie”

Cele mai performante companii din România au fost premiate marți seara,16 octombrie 2018, în cadrul Galei Capital Companii de Elită.

OMV PETROM SA a fost premiată ca fiind ”Cea mai valoroasă companie”. “În numele celor 14.000 de colegi din OMV Petrom vreau să mulţumesc publicaţiei Capital. Să ajungi în top este dificil este nevoie de muultă muncă , sustenabilitate si pasiune, este dificil să ajungi pe locul 1, este mult mai dificil să rămâi pe locul 1. OMV Petrom rămâne dedicat strategiei sale de creştere, bazându-se pe cei  trei piloni, oamenii, sustenabilitatea şi tehnologia. Suntem convinşi că oportunitatea de business pentru noi este în continuare semnificativă în România”, a declarat Radu Căprău, membu în directoratul companiei petroliere. OMV PETROM SA este cea mai valoroasă companie din România şi cel mai mare contributor la bugetul consolidat. OMV Petrom poate acoperi necesarul de carburanţi pentru 3 milioane de autovehicule şi peste 40% din consumul de gaze al ţării.

Miza o reprezintă gazele din Marea Neagră, un proiect vital pentru dezvoltarea României. Premiul a fost acordat de jurnalistul Dan Andronic.
Sursa: Capital

Lasă un răspuns