Fotomodelul care vrea să cumpere o echipă de fotbal se plânge de discriminare. Câți bani cere actualul patron

Daniella Chavez (36 de ani) a ajuns, surprinzător, în atenția lumii fotbalului, după ce a spus că vrea să cumpere o echipă din prima ligă din Chile, O’Higgins FC.

Fotomodelul susține că poate cumpăra clubul cu banii câștigați din activitățile sale de pe Only Fans și Instagram. În plus, ea a invitat fanii la o strângere de fonduri pentru a fi sigură că are o capacitate financiară suficientă. De altfel, manechinul a și demonstrat tuturor că are deja 5.057.845 de dolari.

Modelul vrea să strângă toți banii de care are nevoie printr-o platformă pe care încarcă fotografii sau clipuri video cu ea, care pot fi urmărite doar pe bază de abonament.

Câți bani îi cere conducerea clubului O’Higgins Daniellei Chavez pentru a cumpăra echipa

Între timp, actualul patron al clubului O’Higgins, Ricardo Abumohor, i-ar fi transmis că suma pe care trebuie să o plătească ar fi între 10 și 15 milioane de dolari.

Daniella Chavez susține însă că suma a fost mărită artificial, după ce conducerea era dispusă să cedeze echipa și pentru 5 milioane. Ea spune că deja are 8 milioane de dolari. Daniella Chavez e convinsă că e discriminată și acuză conducerea de misoginism.

„Pur și simplu e trist modul în care așa-zișii masculi se comportă în această țară. Abumohor mă discriminează, ca să nu cumpăr O’Higgins. Scoate clubul la vânzare pentru oricine, dar mai puțin pentru mine, din cauza modului în care am făcut eu bani.

Ei sunt o rușine și trebuie să știe și orașul Rancagua că ei nu vor să mi-o vândă mie. Ar putea face lucruri mai bune. Ar putea avea o echipă cu mai mult de 3.5 milioane de dolari pe an, cu întăriri bune și o bună conducere, dar eu sunt femeie și model Playboy, așa că nu merit să am clubul. Așa spune Abumohor”, s-a plâns Daniella Chavez, pe rețelele sociale.

Conducerea clubului a răspuns și susține că nu ia în calcul oferte făcute pe rețelele sociale.

„Având în vedere articolele apărute, care susțin, din surse dubioase, că familia Abumohor exclude vânzarea clubului unei anumite persoane, noi vrem să clarificăm că această informație este eronată și că nu reprezintă valorile familiei Abumohor”, se arată în comunicatul clubului, potrivit Marca.

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/fotomodelul-care-vrea-sa-cumpere-o-echipa-de-fotbal-se-plange-de-discriminare-cati-bani-cere-actualul-patron-1832865

Lasă un răspuns