Familia Beckham se separă după mai bine de 20 de ani. Ce planuri au cele două vedete pentru următoarea perioadă și în ce proiecte s-au implicat

David și Victoria Beckham au decis să trăiască separat pentru o perioadă. Această informație este lansată de revista britanică Closer, care citează o sursă apropiată cuplului.

Conform acestei publicații, fostul internațional englez se va muta la Miami pentru a-și dedica timpul echipei de fotbal, în timp ce Posh Spice va rămâne în Marea Britanie pentru a-și continua cu brandul ei de modă și pentru ca odraslele cunoscutului cuplu să poată continua studiile.

S-au cunoscut în 1997, s-au căsătorit în 1999

David și Victoria au fost unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea mondenă, de când s-au cunoscut în 1997. Cuplul s-a căsătorit doi ani mai târziu și au patru copii. Familia locuiește în Marea Britanie de mult timp, dar acum au luat decizia de a se separa pentru o perioadă din motive profesionale.

Asta n-ar însemna o criză de cuplu. Cei din familia Beckham au stat izolați la casa lor de țară din Cotswolds, iar acum au început să circule. Inter Miami, echipa lui David Beckham din Major League Soccer, va participa la un turneu special care va marca revenirea sezonului după pandemia de coronavirus. Echipa va face parte din cei 26 de invitați pentru competiția „MLS is Back”. Concursul se va desfășura în Florida în cadrul Complexului Sportiv Mondial ESPN Wide.

David Beckham a evoluat în cariera sa de jucător profesionist la Manchester United, Preston North End, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan și Paris Saint-Germain. În tricoul naționalei Angliei a bifat peste 100 de partide.

Victoria Beckham i-a pregătit fostului fotbalist, pe 2 mai la împlnirea vârstei de 45 de ani, un videoclip cu momente frumoase din viața familiei lor, amintiri din vacanțe și nu numai.

SURSA:  https://www.prosport.ro/sport-life/familia-beckham-se-separa-dua-mai-bine-de-20-de-ani-ce-planuri-au-cele-doua-vedete-pentru-urmatoarea-perioada-si-in-ce-proiecte-s-au-implicat-19040635#live_close

Lasă un răspuns