Eveniment despre oportunitățile economice din județ, organizat de CLIMM Călărași

Luni, 7 octombrie 2019, Consiliul Local al Întreprinderilor Mici și Mijlocii Călărași, prin președintele Nelu Bălașa, a organizat evenimentul “Întreprinzătorul, cea mai mare avere a națiunilor”.

Evenimentul a avut loc în sala de conferință din resortul Hestia.

Dezbaterea, care a reunit la aceeași masă agenți economici, autorități publice locale și județene, parlamentari, se dorește a fi o rampă de lansare a oportunităților existente pe piața de afaceri de la Călărași.

Cu această ocazie a fost prezentată Cartea Albă a IMM-urilor, cea mai aprofundată analiză a mediului de afaceri din România.

La dezbatere au luat cuvântul senatoarea Roxana Natalia Pațurcă, viceprimarul Dragoș Coman dar și ministrul pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat, Ștefan-Radu Oprea. Pe lângă reprezentanți ai administrației locale și centrale, la eveniment au luat parte și prof. univ. dr. Ovidiu Niculescu, Florin Jianu (președinte al CNIPMMR), Dragos Anastasiu (președintele grupului Eurolines România), Andreea Paul (președinte INACO), Marius Bostan (inițiatorul proiectului RePatriot).

sursa:    infomuntenia

Lasă un răspuns