”E greu să refuzi 800 de milioane de dolari!” O ofertă venită din Arabia Saudită a pus-o pe gânduri pe Paige Spiranac

Paige Spiranac (29 de ani), fosta jucătoare de golf desemnată de curând ”cea mai sexy femeie din lume”, a comentat decizia lui Tiger Woods (46 de ani) de a refuza un cec în valoare de 800 de milioane de dolari.

Paige Spiranac: ”Dacă ai un cec de 800 de milioane de dolari în fața ta, nu contează cât de bun ești ca om, e foarte greu să-l refuzi

Paige Spiranac / Foto: Instagram@_paige.renee

Paige Spiranac / Foto: Instagram@_paige.renee

Paige Spiranac / Foto: Instagram@_paige.renee

image_2022-07-10_110730581

Considerat unul dintre cei mai mari jucători de golf din istorie, Woods a primit o ofertă ”astronomică” de a juca în LIV Golf, o competiție finanțată de fondul suveran al Arabiei Saudite. Chiar dacă i s-au ”pus pe masă” nu mai puțin de 800 de milioane de euro, americanul a refuzat.

Paige Spiranac nu a ratat ocazia de a discuta despre acest subiect cu cei peste 3,5 milioane de urmăritori ai săi de pe rețelele sociale.

Cu banii aceștia poți să-ți cumperi o insulă. Dar Tiger a spus: `Știți ceva, nu, mulțumesc!` Poate pentru că are deja atât de mulți bani încât nu știe pe ce să-i mai cheltui. Poate vrea să-și protejeze numele. Poate, corpul nu-l mai lasă să joace atât de mult. Dacă ai un cec de 800 de milioane de dolari în fața ta, nu contează cât de bun ești ca om, e foarte greu să-l refuzi”, a spus Paige Spiranac într-un video postat pe contul său de Instagram.

”Iadul” în care trăiește ”cea mai sexy femeie din lume” după acordarea premiului

Fosta sportivă profesionistă susține că a ajuns să se teamă pentru siguranța sa și că evită să-și părăsească locuința de frică. Totul, ca urmare a creșterii popularității sale.

În ultimul timp, situația s-a înrăutățit. Îmi e foarte frică și nici nu mai plec de acasă. Mă simt ca și cum aș trăi într-o bulă. Nu am mai trăit așa ceva până acum. Nu știu cine e afară, cine mă urmărește, cine mă hărțuiește. 

Știu că mulți oameni spun ‘asta este, e parte din meserie’, însă nu ar trebui să fie așa”, a spus Paige Spiranac, citată de Milenio, care a titrat ”Paige Spiranac trăiește într-un iad”.

Paige Spiranac a renunțat la golful profesionist, dar câștigă sume imense din social media

Paige Spiranac a jucat ultima dată în cadrul unui turneu profesionist de golf în 2016, iar în ultimii ani și-a creat un brand important în social media.

Sportiva are o avere care depășește 3 milioane de dolari, bani pe care i-a câștigat din postările de pe rețelele sociale și din contractele de publicitate încheiate.

Sursa: https://www.digisport.ro/special/e-greu-sa-refuzi-800-de-milioane-de-dolari-o-oferta-venita-din-arabia-saudita-a-pus-o-pe-ganduri-pe-paige-spiranac-1835181

Lasă un răspuns