Dezvăluirea Simonei Halep despre unul din idolii săi: ”Chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf!”

Simona Halep se pregătește de duelul românesc cu Irina Begu de la Roland Garros și a postat un interviu special pe pagina ei de facebook.

Câștigătoarea a două titluri de Grand Slam, la Roland Garros și Wimbledon, a vorbit despre pasiunea sa pentru tenis și ce sfat ar da tinerelor care vor să se apuce de acest sport.

„La vârsta aia poate e un pic greu, intervine adolescența, și ai dorințe foarte mari, să ieși cu colegii, să mergi la plimbări sau să pleci în vacanțe cu prietenii, eu nu am avut parte de aceste lucruri.

Poate nu este ideal, dar pentru ceea ce mi-am dorit eu de când am fost copil a fost ideal. Dacă își doresc cu adevărat să ajungă una din cele mai bune sportive din lume trebuie să renunțe la tot și să pună tenisul prioritate.

Prioritatea mea este tenisul, nimic nu poate deranja această parte din viața mea, dar m-am mai relaxat în ultimul timp, mi-am îndeplinit toate dorințele, m-am împlinit ca sportiv, acum încerc să mă bucur de viață cât se poate.

Dar când mă apropii de un turneu redevin Simona care are ca prioritate tenisul și asta va mai fi încă 2-3 ani cu siguranță,” a dezvăluit campioana noastră.

Simona Halep: ”Andrei Pavel și Gheorghe Hagi m-au inspirat”

Ea a vorbit și despre idolii și modelele din copilărie.

„L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil, mereu când îl întâlneam aveam emoții, chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf. La Roland Garros în 2007 am mers la meciul lui de dublu și i-am cerut manșeta! Și de atunci nu am mai dat-o jos din thermobag.

Și el m-a inspirat tot timpul și faptul că și el a câștigat la juniori la Roland Garros mi-am dorit și eu să fac același lucru. M-a îndrumat frumos fără să mă cunoască. A fost o energie plăcută când ne-am întâlnit amical la teren.

Apoi Gheorghe Hagi a fost unul din idolii mei, per total, nu neapărat în tenis, seriozitatea lui, dorința de a fi cel mai bun, perfecțiunea pe care o căuta mereu, mi-au arătat că așa trebuie să ca să fii cel mai bun,” a spus Simona Halep.

SURSA:https://www-digisport-ro.cdn.ampproject.org/v/s/www.digisport.ro/amphtml/tenis/dezvaluirea-simonei-halep-despre-unul-din-idolii-sai-chiar-mi-a-fost-rusine-sa-i-cer-autograf-917614?usqp=mq331AQFKAGwASA%3D&amp_js_v=0.1#referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=From%20%251%24s&ampshare=https%3A%2F%2Fwww.digisport.ro%2Ftenis%2Fdezvaluirea-simonei-halep-despre-unul-din-idolii-sai-chiar-mi-a-fost-rusine-sa-i-cer-autograf-917614

Lasă un răspuns