Cum și-a caracterizat Mutu fostele soții și cum i-a cerut mâna Sandrei: ”Era 02:00 noaptea. Nu aveam de gând”

Adrian Mutu (43 de ani) a povestit în cartea sa autobiografică, ”Revenirea din infern”, despre cele două divorțuri, cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matos, care a avut loc în 2013, dar a povestit și despre prezent. Antrenorul Rapidului este căsătorit cu Sandra.

Cum le-a caracterizat Mutu pe Alexandra Dinu și pe Consuelo și cum a cerut-o de soție pe Sandra. ”Era 02:00 noaptea”

”Briliantul” le-a caracterizat scurt pe toate cele trei doamne care au făcut și fac parte din viața sa. Despre Alexandra Dinu a spus că ”a fost dragoste fulgerătoare, de copii”, despre Consuelo a spus că ”era sensibilă, caldă, eram diferiți și credeam că este benefic”, în timp ce despre Sandra a precizat că o relație la distanță s-a transformat în timp într-o poveste de dragoste. ”Stătea la Timișoara.

Am rugat-o să vină, să vorbim,să vedem ce iese și inevitabilul s-a produs”.

  1. De 3 ori a fost căsătorit Adrian Mutu, cu Alexandra Dinu, Consuelo Matos și Sandra, și are 4 copii: Mario, Adriana, Maya și Tiago.

Mutu, despre Sandra: ”Am rugat-o să vină la București, să vorbim, să vedem ce iese”

”La început, o relație de la distanță, iar din iarna lui 2015, ceva mai serios. Stătea la Timișoara, am rugat-o să vină la București, să vorbim, să vedem ce iese. Inevitabilul s-a produs și ne-am îndrăgostit! Am semnat, în iulie 2015, cu indienii de la Pune City, am plecat în cantonament, o lună de zile, în Antalya.

Am întrebat-o pe Sandra dacă poate veni în Belek, dimineață aveam antrenament, după ora 20:00 ne puteam vedea. Cred că era ora două noaptea când am luat o sticlă de șampanie și mi-am făcut curaj, deși la început nu aveam de gând, în lipsa unui inel.

Știți cum e finalul de august, spre dimineață, la Belek, pe plajă? A fost un moment magic, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea: mi-a răspuns că da, ne-am iubit”, a povestit Mutu cererea în căsătorie atipică.

Mutu, despre Alexandra Dinu: ”Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam”

”Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas.

Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat!

Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a dezvăluit Mutu.

Mutu, despre Consuelo: ”Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă”

”Domnișoara cu care mă vedeam venea cu o prietenă, Consuelo Matos Gomez, ministrul-consilier al Republicii Dominicane la Vatican. Ne-am cunoscut la Roma și, treptat, ne-am dat seama că între noi există o atracție.

Ce mi-a plăcut la ea? Era sensibilă, caldă. OK, eram firi foarte diferite, dar pe atunci credeam că acest lucru este benefic, pentru că urma să ne completăm. Șase, șapte luni am fost prieteni, apoi am decis să ne căsătorim”.

Detaliile neștiute până acum continuă să curgă: „Am mers în Dominicană, în La Vega, al patrulea oraș ca mărime de acolo, la vreo 110 kilometri de capitala Santo Domingo. A venit cu prietena ei cea mai bună.

Era 10 seara, iar noi îmbrăcați ca de plajă. A fost o ceremonie scurtă și frumoasă, apoi nunta am făcut-o în octombrie, la Roma”, a mai povestit Adrian Mutu.

Sursa:https://www.digisport.ro/special/cum-si-a-caracterizat-mutu-fostele-sotii-si-cum-i-a-cerut-mana-sandrei-era-0200-noaptea-nu-aveam-de-gand-1749123

Lasă un răspuns