Cum a fost surprinsă Simona Halep într-o proprietate de 5 milioane de euro achiziționată recent. O apariție altfel a sportivei

Simona Halep a achiziționat recent o proprietate ce valorează 5 milioane de euro, pe malul lacului Snagov, care face toți banii! Simona și-a găsit acolo oaza de liniște, imaginile cu ea fiind grăitoare.

Simona Halep (29 de ani) a avut o apariție spectaculoasă înaintea plecării la turneul WTA 1000 de la Miami (SUA)! Românca a găsit o oază de liniște și de relaxare pe malul Lacului Snagov, acolo unde a demarat ridicarea unei vile.

Simona și-a impresionat fanii cu imaginile în care afișează un stil cool! A treia jucătoare de tenis a lumii a ales o ținută inedită pentru plimbarea pe marginea lacului.

Simona Halep, apariție altfel într-o proprietate de 5 milioane de euro achiziționată recent

Simona Halep este adepta stilului casual, având o apariție altfel înaintea Miami Open (23 martie – 3 aprilie)! Totodată, Simona are toate motivele să zâmbească, ținând cont că s-a refăcut după accidentarea la spate. Halep radiază de fericire, mai ales că și afacerile îi merg bine. Sportiva își construiește o vilă de lux în apropierea Complexului de Pregătire Izvorani – locul în care jucătoarea de tenis se antrenează atunci când se află în țară.

Halep a făcut și alte investiții importante, iar recent a terminat de restaurat o altă vilă, situată într-unul dintre cele mai selecte cartiere din Bucureşti. De bunul mers al lucrărilor s-a ocupat iubitul ei, Toni Iuruc (41 de ani), dar Simona Halep a mers și ea aproape zilnic în locația respectivă pentru a se convinge că totul este în grafic.

Simona Halep și-a investit banii din tenis în imobiliare

Simona Halep a strâns peste 37 de milioane de dolari din premii în întreaga carieră, investind o bună parte din bani în imobiliare: mai deţine un apartament la Stejarii Country Club, acolo unde locuiește în prezent, o casă în zona Herăstrău, o vilă de lux la Buşteni, două hoteluri în Braşov şi în Poiana Braşov.

De asemenea, Halep a ridicat în zona Mamaia un bloc de 6 etaje cu apartamente de lux, iar în Constanţa, lângă casa părintească, un bloc de două etaje. Simona a fost sfătuită să investească în imobiliare de Ion Ţiriac (81 de ani).

SURSA:https://www.prosport.ro/alte-sporturi/tenis/simona-halep-surprinsa-milioane-aparitie-19226131?utm_source=Mediafax&utm_medium=website&utm_campaign=fidmee

Lasă un răspuns