Cristi Borcea, complet șocat! Lovitura neașteptată venită de la Mihaela Borcea în scandalul DIICOT

Cristi Borcea abia a ieșit din închisoare și deja are noi probleme în Justiție. DIICOT îl anchetează într-un caz de evaziune fiscală și spălare de bani. El a fost ridicat de mascați, iar acum trebuie să-și plătească și cauțiunea pentru a rămâne în libertatea.

Cristi Borcea a ales să o îndepărteze pe fosta sa soție, Mihaela Borcea de la administrarea afacerilor sale și să o lase pe noua soție, Valentina Pelinel să se ocupe. Gestul lui a fost unul care a afectat-o mult pe cea care i-a fost mereu alături, mai ales că reușise să-i sporească averea considerabil, cât a fost arestat.

Dată la o parte de la conducerea ștrandului Crângași, Mihaela a ales să-și concentreze atenția pe un pub, pe care îl are împreună cu fiul său. De asemenea, ea și-a refăcut și viața alături de un bărbat, care la un moment dat i-a fost șofer.

Până acum, ea a fost mereu alături de Cristi Borcea în momentele grele și a transmis presei declarații prin care să arate că-și susține fostul soț în tot. Acum, în scandalul DIICOT, ea a ales nu doar să tacă, ci și să arate că se simte foarte bine, deparet de el și că nu este interesată de problemele lui.

Tu ai adus în calea mea fericire, bunătate şi dragoste. Îţi mulţumesc pentru lecţiile de viată pe care mi le-ai dăruit. De la ţine am invătat să pot fi sensibilă dar şi puternică,să mă ridic ori de câte ori sunt jos şi să o iau de la capăt, într-un cuvânt ţie MAMĂ îţi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi!! Te iubesc !! La mulţi ani MAMĂ!!!”, a scris afacerista pe pagina ei de facebook, alături de o poză în care să arate că petrece și că este fericită și împlinită.

Lasă un răspuns