Copii instituționalizați și din familii defavorizate au parte de vacanta la mare!

Tabără la mare pentru copiii instituționalizați și din familii defavorizate din județele Râmnicu Vâlcea și Iași! Inițiativa aparține directorului executiv al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul AEDOPS, Mihai Căldăraru și este sprijinită de Consiliul Județean Constanța. Acțiunea face parte din campania umanitară „Dăruiește Un Pic de Soare, Nu Totală Nepăsare”.
50 de copii din orașul Drăgășani și comuna Balș au ajuns la malul mării. Sunt cazați la Complexul New Paradise – Eforie Sud si au parte de soare, plaja, activitati si multa voie buna. Cu sprijinul Primăriei Eforie, micuții au avut acces la Aquapark-ul din stațiune și au mers la concertele organizate în aer liber.
Mihai Căldăraru, director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială România din cadrul AEDOPS este recunoscator tuturor celor ce au contribuit la realizarea aceste tabere: „Mulțumiri aș vrea să adresez președintelui Consiliului Județean Constanța, domnul Mihai Lupu, doamnei profesoare Ramona Chiriță, președintele Asociației Cataleya/Yris, domnului Robert Șerban, primarul Orașului Eforie Sud dar și Direcției Județene Pentru Sport și Tineret Constanța”.
Ar putea fi artă cu 3 persoane şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane, copil, persoane stând jos, persoane în picioare şi interior
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi copil
Ar putea fi o imagine cu 6 persoane, copil, persoane în picioare şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, copil şi în aer liber
Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare şi în aer liber
Sursa:https://www.facebook.com/317013955755892/posts/pfbid0YzFaC9EvoQoxQvRuv12pzE7TJfQ1eARiPYsSnBr3ntG9ruXiaktj5TYB7PUSwnCol/

Lasă un răspuns