Cele mai bune start-up uri din România, premiate de o companie franceză

Unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de lubrifianți și bitum a lansat un program pentru sprijinerea tinerilor din România. Câștigătorii vor primi titulatura de „Startupperul Anului susținut de Total”, sprijin financiar, în valoare cumulată de 25.000 euro.

Compania Total a demarat ediţia 2018-2019 a competiţiei “Startupperul Anului susţinut de Total”, program ce urmăreşte sprijinirea şi recompensarea tinerilor antreprenori din România, Cehia şi Polonia, care au un proiect sau o afacere înfiinţată cu mai puţin de doi ani în urmă şi care activează în orice industrie.

În fiecare ţară participantă, un juriu local, format din experţi de la Total, specialişti în antreprenoriat, lideri şi membri ai comunităţii de afaceri vor desemna trei câştigători. Evaluarea va fi făcută în baza unor criterii precum:caracterul innovator, impactul social şi comunitar, potenţialul de fezabilitate şi dezvoltare.

Câştigătorii vor primi titulatura de „Startupperul Anului susţinut de Total”, sprijin financiar, în valoare cumulată de 25.000 euro, un program de mentorat şi coaching profesional, precum şi promovare şi expunere media.

Totodată, pentru a veni în sprijinul antreprenoriatului feminin la nivel global, juriul din fiecare ţară va desemna câte o Femeie Antreprenor de Top. Acest premiu special, în plus faţă de celelalte, este modalitatea prin care Total doreşte să încurajeze cât mai multe femei să se înscrie şi să participe la competiţie.
Sursa: Capital

Lasă un răspuns