Cele mai bune 6 vitamine pentru combaterea oboselii

Starea ta fizică nu mai funcționează ca înainte, te simți obosit, ai dificultăți în a lucra sau a studia? Te gândești să iei vitamine pentru a combate oboseala?
În general, toate acestea sunt cele care alcătuiesc complexul de vitamina B, dar cele esențiale sunt:
1.- Tiamină sau vitamina B1
Vitamina B1 este responsabilă pentru îmbunătățirea funcționării sistemului nervos central și, de asemenea, intervine în procesele metabolice ale sistemului circulator.
2.- Niacina sau vitamina B3
Vitamina B3 este, de asemenea, responsabilă pentru circulația sângelui și, de asemenea, ajută la reducerea nivelului de colesterol și protejează mucoasa intestinală.
3.- Piridoxina sau vitamina B6
B6 este responsabil pentru formarea hemoglobinei și prin îmbunătățirea transportului de oxigen către celule își îndeplinește funcția prin creșterea apărării.
4.- Riboflavină sau vitamina B2
Vitamina B2 crește, de asemenea, apărarea, este protectoare la nivelul inimii și previne stările anemice.
5.- Acid ascorbic sau vitamina C
Vitamina C, își îndeplinește funcția la nivel celular prin reglarea funcției sale cu o acțiune antioxidantă, este antiinfecțioasă, prin urmare previne dezvoltarea infecțiilor și, de asemenea, îmbunătățește absorbția fierului.
6.- Vitamina E
Vitamina E este, de asemenea, un alt antioxidant, dar în acest caz acțiunea sa are legătură cu întreținerea și formarea țesuturilor corpului. Îl puteți cumpăra printr-un supliment de vitamine sau cu alimente.
Ce vitamine pot lua pentru oboseală?
Este foarte simplu de știut ce vitamine să luați pentru oboseală, deoarece vitaminele B, în special vitamina B1, B2 și B12. Orice complex de vitamine care conține b-complex este bun pentru oboseală.
Care este cea mai bună vitamină pentru energie?
Multe vitamine sunt implicate în procesele celulare, care sunt vitale și de a îmbunătăți aportul de energie. Un supliment energetic format din multi-vitamine ar fi cea mai bună alegere.
Cu toate acestea, dintre toate vitaminele, cele care îmbunătățesc nivelul de energie din organism, cea mai indicată este vitamina B12.
Care este cea mai bună vitamină pentru oboseală?
Cele mai bune vitamine pentru a lua pentru oboseală și oboseală sunt cele care alcătuiesc complexul B, în special vitaminele B1, B3 și B12.
Este întotdeauna recomandat dacă doriți să vă îmbunătățiți nivelul de energie, luați o multivitamină care poate avea principalele vitamine și oligoelemente sau minerale care pot contribui, de asemenea, la mai multe beneficii.
Care sunt cele mai bune vitamine pentru oboseală în farmacii similare?
Pastilele pentru oboseala farmaciilor similare pe care le putem recomanda sunt Multimix sau SimiB diabetic pentru pacienții aflați în această afecțiune..
Care sunt cele mai bune vitamine pentru energie toată ziua?
Dacă doriți să vă stimulați energia, complexele de vitamine pentru oboseală ar trebui să includă complexul B, vitamina C și vitamina D. Majoritatea complexelor de vitamine care sunt obținute în comerț au aceste componente în plus față de mineralele care sunt, de asemenea, necesare pentru procesul de transformare și alimentare cu energie.
Cum puteți dobândi aceste vitamine prin alimente?
Ei bine, pentru aceasta voi detalia alimentele care nu pot lipsi din dieta ta zilnică:
Printre produsele lactate, include lapte fortificat cu lactobacili și lapte acidifiat.
Printre legume se incorporeaza legume cu frunze verzi, dovleac, ardei, telina, morcovi, varza, broccoli si rosii.
Nu am de gând să detalieze fructele pentru că trebuie să le includă pe toate.
Din nuci ar trebui să încorporați arahide, migdale, nuci și alune.
Deoarece cerealele includ mei, lucernă, grâu, ovăz, semințe de floarea-soarelui și cereale integrale, în plus față de drojdia de bere.
Din leguminoase se incorporeaza soia si toti derivatii, fasolea si lintea.
Pestele este foarte sanatos, alege carnea de fructe de mare.
Poate că nu aveți timp să gătiți și, prin urmare, vă este dificil să le achiziționați dintr-o dietă variată și sănătoasă, pentru că atunci aveți opțiunea de a consuma o multivitamină cu scopul de a primi o contribuție de la ei, astfel încât să fie echilibrată în funcție de cerința zilnică, dar nu o consumați dacă nu ați insultat-o cu medicul dvs., Deoarece un exces de aceste substanțe poate fi periculos pentru sănătatea ta, așa că gândește-te la necesitatea de a face un consult medical înainte de a decide să consume un supliment de multivitamine.
Ce vitamine sunt bune pentru depresie?
Vitaminele pentru stimularea starii de spirit sau imbunatatirea depresiei sunt vitamina B12, vitamina B6 si acidul folic sau vitamina B9. Deși sunt vitamine care pot ajuta, ele nu sunt medicamente antidepresive ca atare.
Care sunt cele mai bune vitamine pentru oboseala fizică mentală și emoțională?
În aceste cazuri, puteți utiliza un complex de vitamine, care are mai multe elemente importante, cum ar fi vitamina C, vitamina D și vitaminele aparținând complexului B. În plus, cele mai multe multivitamine conțin, de asemenea, cantități diferite de oligoelemente.
Care sunt cele mai bune vitamine pentru oboseală și somn?
Complexele de vitamine pentru oboseala fizică și mentală vă permit să îmbunătățiți somnul și să mențineți un nivel bun de energie. Toate complexele de vitamine conțin grupul de vitamine B, care sunt cele mai importante atunci când vine vorba de energie.
Care sunt cele mai bune vitamine pentru oboseala GNC?
În magazinele GNC oferă mai multe produse de foarte bună calitate, printre care Megamen și ultramega Women se remarcă, deși au și vitaminele individual pentru cerințe speciale.
Care sunt cele mai bune vitamine pentru a-ți ridica spiritele?
Pentru a îmbunătăți starea de spirit, mai multe studii științifice au arătat că administrarea complexului B este un factor important care trebuie luat în considerare la stabilirea oricărui tip de tratament pentru depresie.
Magneziu pentru oboseală
Magneziul și mineralele solare esențiale pentru creșterea nivelului de energie și favorizează procesele de contracție și regenerare musculară, pe lângă îmbunătățirea conducerii electrice în fibrele nervoase și mușchiul inimii.
Restaurare pentru oboseală
Printre medicamentele pe care le putem folosi pentru oboseală se numără multivitaminele care pot fi achiziționate în farmacii fără prescripție medicală. Printre acestea se numără Pharmaton și Centrum în diferitele lor prezentări.
Dacă aveți o problemă specifică de sănătate, este recomandat să discutați cu medicul dumneavoastră și să vă spun ce multivitamine puteți lua.
În caz contrar, pur și simplu prin efectuarea unei diete echilibrate și sănătoase din alimente puteți încorpora toate vitaminele pentru oboseală.
Sursa:https://www.facebook.com/317013955755892/posts/pfbid0VKveqAQvEKrgg7PzMHgMMUhLiBkPJcAJ2LaWixTYJkxm1nUCizJ5PViNLRX7tSZXl/

Lasă un răspuns