Cea de-a 49-a gală International Emmy Awards

Gala premiilor International Emmy Awards s-a desfășurat online din cauza pandemiei de Covid-19 .

Premiile Internaționale Emmy ale Academiei Internațională de Arte și Științe ale Televiziunii au fost acordate la New York.

Prezentatoarea evenimentului ce s-a desfășurat online din cauza pandemiei de Covid-19  în acest an a fost actrița americană Ynonne Orji născută în Nigeria

Premiul pentru cel mai bun program de artă a fost câștigat de documentarul francez „Kubrick by Kubrick” regizat de Gregory Monro.

Actrița britanică Hayley Squires a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul său din serialul TV „Adult Material”, iar britanicul David Tennant a câștigat premiul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea unui criminal în serie în serialul TV „Des”.

Premiul la categoria Cea mai bună comedie a fost acordat serialului francez „Call My Manager” (Dix Pour Cent) și la categoria Cea mai bună dramă – serialului israelian „Tehran”.

Producția Netflix Hope Frozen: A Quest to Live Twice, care relatează povestea unui cuplu thailandez care și-a criogenat copilul de trei ani care moare de cancer, sperând s-o poată readuce la viață într-o zi, a câștigat premiul pentru cel mai bun documentar.

Sursa:https://www.trt.net.tr/romana/lume/2021/11/23/cea-de-a-49-a-gala-international-emmy-awards-1737470

Lasă un răspuns