Ce spune Jennifer Brady despre meciul cu Simona Halep din semifinalele turneului de la Dubai

Simona Halep mai are un singur hop până în finala de la Dubai. Se numește Jennifer Brady, e numărul 52 WTA și a pierdut ambele meciuri directe cu Simona.

La Dubai, americanca se simte excelent. Venită din calificări, a strâns deja șase la rând. Ultima chiar împotriva lui Garbine Muguruza, cea care a eliminat-o pe Halep în semifinalele Australian Open.

”E o jucătoare dificilă… dar și eu mă simt bine”, a spus Simona Halep, despre adversara sa din semifinalele de la Dubai. Jennifer Brady ar fi preferat un duel cu Aryna Sabalenka în semifinale, cea pe care Halep a eliminat-o în sferturi, scor 3-6, 6-2, 6-2.

Brady: ”Trebuie să dau tot ce am mai bun”

”Halep va avea un joc foarte consistent, va returna multe mingi, te face să te gândești mult ce urmează să faci. Este o jucătoare extrem de bună, e greu împotriva ei, este foarte rapidă pe teren.

Am avut șanse în primul set în Australia. În al doilea set a jucat foarte solid, un tenis bun, nu mi-a făcut cadou niciun punct. Eu eram frustrată că nu am reușit să iau primul set. Acum, indiferent de cum va arăta primul set, mă voi concentra pe prezent și voi da tot ce am mai bun”, a spus Brady, într-un interviu acordat corespondentului Digi Sport la Dubai, Gabriel Morariu.

sursa:      https://www.digisport.ro/tenis/ce-spune-jennifer-brady-despre-meciul-cu-simona-halep-din-semifinalele-turneului-de-la-dubai-800000

Lasă un răspuns