Ce performanțe are bolidul lui Dragnea Jr. plătit de Tel Drum cu 78.000 de euro

Fiul președintelui PSD Liviu Dragnea pare a avea o pasiune pentru mașini. Dovadă stă conform celor de la RISE Project, garajul care apare în pozele din deja celebrul scandal Teleormanleaks.

În imaginile ajunse în posesia celor de la RISE Project apare un Golf VII R, vehicul a cărui putere este, în mod normal, de 310 CP, iar cuplul atinge 400 Nm. Mașina este dotată, în serie cu cu transmisia automată DSG cu dublu ambreiaj. Pentru cei cu pretenții de pilotaj sportiv, Golf VII R poate fi dotat cu funcţia de selectare a modului de condus care are în componență modul Race, special dezvoltat pentru Golf R. Prețul de bază al unui astfel de vehicul este de circa 38.000 de euro.

Doar că, în cazul mașinii despre care R&ISE Project susține că aparține lui Dragnea Jr., un detaliu de pe portieră schimbă totul. Este vorba despre inscripția REVO care dezvăluie numele firmei care a modificat mașina. Revo Technik, este o companie specializată în optimizarea sistemelor de management ale motoarelor. Firma are centre de inginerie în Anglia și Statele Unite ale Americii, sediul central fiind localizat in Daventry, Northamptonshire, Anglia. Conform datelor de pe site-ul REVO, modelul Golf VII R poate fi „tunat” în două stadii. Primul stadiu (STG1) înseamnă o creștere de putere de 50/75 CP și una de cuplu de 67/108 Nm în funcție de benzina folosita și de setări, care pot fi schimbate cu ajutorul dispozitivului REVO SPS. Aceste majorări se traduc într-o acceleratie de la 0 la 100 km/h în ceva mai mult de 3,7 secunde. În cazul modelului mențiopnat REVO oferă și un stadiu 2 (STG 2) care urcă puterea până la 396 CP, iar cuplul la maximum 515 Nm. (Foto: enginetuning.net)

Lasă un răspuns