Alex Velea surprinde! Ce facultate grea a absolvit și ce job ar fi avut dacă nu era artist! Antonia a rămas mască

Nimeni nu se aștepta la asemenea dezvăluiri. Și totuși, Alex Velea a spus totul în plină pandemie. Chiar și partenera lui de viață, Antonia, a rămas mască. S-a aflat ce meserie are la bază cântărețul, dar și ce facultate a absolvit.

Detalii neștiute despre Alex Velea!

Declarație surprinzătoare făcute de Alex Velea. Vedeta a dezvăluit că dacă nu se apuca de muzică, ar fi făcut videochat, pentru că îl ajută fața, dar mai ales corpul perfect lucrat în sala de forță.

Unul dintre cei mai iubiți artiți români a dat cărțile pe față. Întrebat ce meserie ar fi ales dacă nu făcea muzică, cântărețul și-a surprins fanii cu o declarație incredibilă.

„Eu nici nu vreau să spun că sunt și în carantină, că o să creadă lumea adevărul. Aș fi făcut videochat! Mă ajută corpul și fața. Glumesc! Eu eram inginer, asta am făcut, Ingineria și Protecția Mediului”, a declarat artistul la ProSport Live.

Alex Velea și Antonia se află în pauză forțată din cauza pandemiei de coronavirus. Toate evenimentele și concertele au fost anulate pe timp de pandemie, pe o perioadă nelimitată. Artiștii spun că u mai mult timp pentru ei, pentru copii, pentru familie.

Alex și Antonia au vorbit deschis despre planurile lor, despre schimbările survenite odată cu apariția noului coronavirus, dar și despre perioada copilăriei.

Artistul, născut la Craiova, acolo unde echipa de fotbal Universitatea Craiova este considerată o icoană, a recunoscut că fotbalul nu s-a lipit de el.

Știe ce reprezintă Universitatea Craiova pentru olteni, dar fotbalul nu l-a atras atât de tare: „Știu ce înseamnă Universitatea Craiova pentru orașul nostru și le doresc succes. N-am mai fost de mult la meci. Nu avem timp de emisiuni, de televiziuni. Copiii i-am vândut. Când eram copii și ne-am gândit să facem treaba asta, nu ne-am dat seama ce sacrificii presupune această meserie”, a mai spus Alex Velea.

SURSA:  https://voxbiz.ro/alex-velea-surprinde-ce-facultate-grea-a-absolvit-si-ce-job-ar-fi-avut-daca-nu-era-artist-antonia-a-ramas-masca.html

Lasă un răspuns