Acuzații grave: Teodorovici a pus bani falși în buget! Cum va fi afectată Romania! Este fără precedent

Eugen Orlando Teodorovici a anunțat miercuri seara, o nouă rectificare bugetară. Deși mulți au fost luați prin surprindere, cifrele prezentate i-au speriat pe mulți economiști care au transmis mesaje dure. Printre aceștia s-a numărat și Tanase Stamule, prodecan în cadrul ASE, dar și membru PNL care l-a atacat dur pe ministrul Finanțelor.

Într-o postare pe facebook, Tănase Stamule, de profesie economist,  îl acuză pe Teodorovici că  ,,a pus bani falşi în buget la rectificarea din toamnă.”

,,Astăzi s-a anunţat oficial că guvernul nu mai are bani. Faptul că Teodorovici e un mitoman ştiam deja, faptul că e şi ticălos nu era înca foarte clar până azi. Omul ăsta a pus bani falşi în buget la rectificarea din toamna, că să îl ardă pe Mişa de la ANAF şi acum tragem cu toţii din cauza asta. Guvernul a cheltuit bani pe care nu îi avea iar probabil că trezoreria se va închide anul ăsta de pe 15 decembrie ca să respectăm deficitul de 3%. Atâta incompetenţă, reavoinţă şi ticăloşie la un loc nu am mai văzut de când urmăresc viaţa politică din Romania! Toate primăriile vor fi afectate, toate universităţile şi în general toate instituţiile de stat…Bravo băieţi! Sunţeti efectiv nişte ticăloşi!”

 

Sursa: Capital

Lasă un răspuns